Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Hitta billiga flygbiljetter

Hitta billiga flygbiljetter

Här har vi samlat ett par tips för dig som vill hitta billiga flygbiljetter.

Foto: Aero Icarus (CC BY-SA 2.0)

Boka resan själv på internet – bokar du över telefon får du ofta betala en extra bokningsavgift.

Hos många flygbolag krävs fortfarande att man köper en tur- och returbiljett för att få ett lågt pris. Väljer du flygbolag som inte har denna begränsning (till exempel SAS och Norwegian) kan du enkelt kombinera ut- och hemresa med olika flygbolag.

I vissa fall kan det krävas att man ska vara borta över en helg eller ett bestämt antal dagar för att få bästa pris.

Om du inte bokar direkt av flygbolagen är det en god idé att jämföra priset på olika resebyråer eftersom de kan ha olika avtal med flygbolagen. Det kan ta lite extra tid men priset kan i många fall skilja med flera hundralappar på en vanlig tur- och returresa inom Europa.

Kostnader som kan tillkomma

En stor del av det totala flygpriset består av skatter, start- och landsningsavgifter och i vissa fall ett bränsletillägg. Avgifterna varierar mellan flygplatserna, och lågprisflygbolag flyger därför ofta till mindre flygplatser, ofta en bra bit utanför stadskärnan, som har mindre omkostnader och lägre avgifter. När du jämför priserna, glöm inte att jämföra totalpriset!

Det kan också tillkomma en avgift för incheckning (om du inte gör det över internet) och för bagage!

Servicenivå hos lågprisflygbolag är ofta lägre än hos vanliga flygbolag. Mat ingår inte utan får köpas på planet (ofta dyrt!). Dessutom får man ofta sämre service vid förseningar och inställda flyg – räkna till exempel inte med att du utan problem får en hotellövernattning eller ombokning till ett annat flygbolag om det skulle uppstå problem!

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till resebyråernas och flygbolagens nyhetsbrev så kan du få bra erbjudanden först av alla! Exempelvis SAS brukar informera om reor i förväg i sina nyhetsbrev.

Dagens väder i Stockholm

1°C
Svag vind, 3 m/s från ostSök flygbiljetter till

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!