Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Ukraina » Kiev

Flyg till Kiev, Ukraina

Kiev är Ukrainas huvudstad och är ett resmål för dig som vill uppleva det gamla Öst blandat med det moderna Västeuropa. Det finns mycket att hitta på i denna mångmiljonstad. Staden är lätt att tycka om, även om det finns en del att önska när det kommer till användandet av det engelska språket, men det löser vi oftast med gester som de mycket vänliga invånarna anstränger sig att förstå.

Foto: Alexxx Malev (CC BY-SA 2.0)

Kiev-tips

Nattlivet i Kiev har mycket att erbjuda, för att nämna några populära ställen så kan vi ta Avalon, som med sin sköna 50-talsinredning med lounge och bar anses som en av de mest spektakulära i staden. Därtill finns Arena City, som förutom restaurang har karaokebar och nattklubb. Här kan du dansa eller ta en god drink till modern musik.

Nummer ett av alla sevärdheter i Kiev är grottklostret Lavra, med en historia från 1000-talet. I dess grottor levde munkarna under asketism och hit kommer cirka 200 tusen pilgrimer om året för att be. Kyrkorna i Kiev finner du runt om i staden och dessa är mycket vackra med sina guldkupoler och även deras arkitektur gör dem väl värda ett besök.

Shoppingen i Kiev är ett paradis och utbudet är enormt, men vill du söka efter lite mer exklusiva varor ska du leta längs shoppinggatan Passage eller i Gallerior som Mandarin, Globus eller Plaza. Ett roligt ställe att shoppa på är Metrograd, som ligger under jord och sträcker sig längs tre stycken tunnelbanestationer. Butikerna ligger mycket tätt, så se upp så du inte vandrar iväg med varor från en butik till en annan utan att ha betalat.

Kiev är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av huvudstäder, ovanliga resmål och Östeuropa.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Kiev månad per månad.

Hotell i Kiev

För hotell i Kiev kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Kiev

0°C
Måttlig vind, 7 m/s från nordvästSök flygbiljetter till Kiev

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!