Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Tyskland » Rostock

Flyg till Rostock, Tyskland

Denna fina stad känner många av oss till, men oturligt nog besöker få personer Rostock och därmed missar vi mycket av det som Rostock har att erbjuda oss turister. Många av oss känner säkert igen Rostocks vackra vyer, exempelvis från natursköna bilder på pussel.

Foto: Gitta Zahn (CC BY 2.0)

Rostock-tips

Denna otroligt vackra badort har stränder som formats mycket vackert av naturen, stranden utmed Rostock är hela 15 kilometer lång och kantas av små fiskarstugor, segelbåtar och fiskmarknaden. Dessutom finns här vid kustlinjen en vacker och historisk fyr, som tillsammans med andra äldre byggnader utgör Rostocks vackra historiska arv.

Även den botaniska trädgården är imponerande och dit rekommenderas alla trädgårdsintresserade. För barnen och de vuxna med djurintresse eller barnasinnet kvar finns här Rostocks Zoo, där vi kan se djur från olika delar av världen. Det är inte ett jättelikt zoo men det är ett mysigt ställe att gå till som familj. Vill du besöka gamla välbevarade kyrkor med historiskt intressant bakgrund så finns det flera stycken här, till exempel Mariakyrkan. Rådhuset med sina sju torn är också mycket intressant att besöka.

Shoppa kan du naturligtvis också göra och du finner den i den historiska vackra innerstaden, men ett shoppingcenter finns också vid Warnow Park.

Åker du för att fira nyår i Rostock så kommer du att få se ett fint fyrverkeriskådespel i hamnen och även i Warnemünde. Du kan också passa på att gå på den fina julmarknaden som de årligen arrangerar där.

Rostock är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av Bratwurst, mindre städer och Östersjökusten.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Rostock månad per månad.

Hotell i Rostock

För hotell i Rostock kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Rostock

9°C
Frisk vind, 8 m/s från västSök flygbiljetter till Rostock

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!