Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Tyskland » Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf, Tyskland

Düsseldorf är en fantastisk stad som erbjuder det mesta och som både passar den yngre och äldre besökaren. Staden har en historia av att attrahera företag och deras huvudkontor, vilket medfört en rad positiva utvecklingar även för turister. Till exempel finns här stora shoppingcentrum och bra transportmöjligheter.

Foto: Rick Ligthelm (CC BY 2.0)

Düsseldorf-tips

Shoppingen i Düsseldorf håller hög standard och priserna får ses som överkomliga. Vill du shoppa hos de exklusiva modebutikerna ska du bege dig till Königsallee. Nära denna plats finner du också Schadowstrasse, som har många butiker och gallerior att välja mellan. Vill du däremot leta efter böcker så är det utan tvekan Buckhaus Stern-Verlag på Friedrichstrasse 24 till 26 du ska åka till. Här har du ett bokvaruhus på hela tre våningar med café och wifi såklart. Detta är paradiset för oss som älskar böcker kombinerat med en fin miljö.

Sevärdheter i Düsseldorf är exempelvis slottet Benrath från 1700-talet, som är ett av de största barockslotten som finns i Tyskland. Lite mer modernt är Rhentornet, som sträcker sig 175 meter upp i luften. Om du har möjlighet så åk upp i tornet på kvällen, då staden lyser upp nattmörkret, men oavsett tidpunkt är vyn från detta torn en makalös syn att beskåda.

Julmarknaden är också värt ett besök och har mycket att erbjuda. Den är i sig ett populärt resmål för många turister idag. Julmarknaderna i Tyskland har blivit en tillflyktsplats för alla oss som älskar dessa tillställningar, som vi inte riktigt har kvar i samma utsträckning i Sverige idag.

Düsseldorf är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av Bratwurst och Ruhr-området.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Düsseldorf månad per månad.

Hotell i Düsseldorf

För hotell i Düsseldorf kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Düsseldorf

11°C
Måttlig vind, 3 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Düsseldorf

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!