Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Turkiet

Flyg till Turkiet

Turkiet har för oss länge varit förknippat med charterresor och turkosa bad. Tänk Alanya, Side, Marmaris, Izmir… En med tiden allt mer populär destination i Turkiet är dock landets största stad, Istanbul. Här möter Europa orienten och staden är full av intryck. Ett måste att besöka enligt oss!

Flyg till Turkiet

Tidzonen är en timme före Sverige (när klockan är 14 här, är den 15 i Turkiet). Turkiet gränsar till Bulgarien och Grekland (Europa) och Armenien, Georgien, Iran, Irak och Syrien (Asien). Valuta: Lira (TRY).

Turkiet är indelat i 7 regioner: Centrala Anatolien, Egeiska regionen, Marmararegionen, Medelhavsregionen, Svarta havsregionen, Sydöstra Anatolien och Östra Anatolien. Huvudstad: Ankara.

Turkiet på olika språk: Turkey (engelska), Turquie (franska), Türkei (tyska), Turquía (spanska), Turchia (italienska), Türkiye (turkiska).

Destinationer i Turkiet

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Turkiet som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Izmir

12°C
Svag vind, 2 m/s från nordvästSök flygbiljetter till Turkiet

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!