Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Tjeckien

Flyg till Tjeckien

Tjeckien, eller snarare huvudstaden Prag, har under de senaste 20 åren växt fram till ett av de allra populäraste resmålen. “Alla” har snart varit där, och det är inte svårt att förstå varför. Historia, kultur och världens bästa öl (?) tillsammans med en förhållandevis låg prisnivå är alla bidragande faktorer till landets popularitet.

Flyg till Tjeckien

Tidzonen är densamma som i Sverige. Landet har varit medlem i EU sedan 2004. Tjeckien gränsar till Polen, Slovakien, Tyskland och Österrike. Valuta: Koruna (CZK).

Tjeckien är indelat i 14 regioner: Hradec Králové, Karlovy Vary, Liberic, Mellersta Böhmen, Mähren-Schlesien, Olomouc, Pardubice, Plzeň, Prag, Södra Böhmen, Södra Mähren, Ústí nad Labem, Vysočina och Zlín. Huvudstad: Prag.

Tjeckien på olika språk: Czech Republic (engelska), Tchéquie (franska), Tschechien (tyska), Chequia (spanska), Repubblica Ceca (italienska), Česko (tjeckiska).

Destinationer i Tjeckien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Tjeckien som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Prag

9°C
Måttlig vind, 4 m/s från västSök flygbiljetter till Tjeckien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!