Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Storbritannien » Birmingham

Flyg till Birmingham, Storbritannien

Birmingham anses vara födelseplatsen för den industriella revolutionen, men staden har såklart mycket mer att erbjuda oss som väljer att turista där. Denna vackra stad kan stolt skylta med imponerande byggnader och flera berömda författare – som JRR Tolkien, författaren av Sagan om ringen, och Sir Arthur Conan Doyle, som författade Sherlock Holmes.

Foto: André Natta (CC BY 2.0)

Birmingham-tips

Om du gillar att gå på museum eller konstgallerier är Birmingham något av ett Mecka för dig. Här finns en uppsjö av dessa och de flesta inom ett rimligt avstånd som du når med buss eller till fots. Du bör även se stadens parker och underbara trädgårdar, där du skulle kunna tillbringa en mycket lång tid bara för att hinna se dem alla.

Nattlivet i Birmingham är rikt och det finns en stor variation på de olika nattklubbarna, så svårigheten ligger i att välja ut något som passar just dig. En del kräver medlemskap så där blir det svårt att komma in naturligtvis, men om du känner någon så kanske du också kan bli medlem snart.

Att åka på kanalerna är ett måste som turist och det ger dig ett nytt perspektiv på hur staden är uppbyggd. Det är en härlig tur så passa på att njuta av den medan du åker igenom historian som staden erbjuder.

Birmingham är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av ovanliga resmål och pubar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Birmingham månad per månad.

Hotell i Birmingham

För hotell i Birmingham kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Birmingham

12°C
Måttlig vind, 5 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Birmingham

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!