Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Storbritannien

Flyg till Storbritannien

Den mest besökta delen av Storbritannien är utan tvekan London (ja, det är en av våra favoritstäder också), men vi kan rekommendera att höja blicka gärna bortom denna världsmetropol och upptäcka andra delar av landet. Här finns vackra landskap, pubar i mängder, bra fotboll, och en hel del annat att roa sig med.

Flyg till Storbritannien

Tidzonen är en timme efter Sverige (när klockan är 14 här, är den 13 i Storbritannien). Landet har varit medlem i EU sedan 1973. Storbritannien gränsar till Irland (via Nordirland). Valuta: Brittiskt pund (GBP).

Storbritannien är indelat i 4 områden, som i sin tur består av grevskap, regioner och distrikt: England, Nordirland, Skottland och Wales. Huvudstad: London.

Storbritannien på olika språk: Great Britain (engelska), Grande-Bretagne (franska), Großbritannien (tyska), Gran Bretaña (spanska), Gran Bretagna (italienska).

Destinationer i Storbritannien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Storbritannien som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Brighton

10°C
Måttlig vind, 4 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Storbritannien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!