Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Spanien » Las Palmas

Flyg till Las Palmas, Spanien

Gran Canarias största – och enda – stad är Las Palamas som har allt och lite mer att erbjuda besökare. Här finns hisnande natur, fantastiska stränder och ett storartat nöjesutbud.

Foto: El Coleccionista de Instantes (CC BY-SA 2.0)

Las Palmas-tips

Du behöver inte bege dig långt för att hitta en trevlig strand, du hittar till exempel las Canterasstranden med sitt otroligt klara vatten direkt i staden. Här på strandpromenaden kan du sätta dig på någon av alla barer eller caféer och bara se på folk eller njuta av den fantastiska utsikten över Atlanten.

Las Palmas andas storstad och har ett enormt utbud av shopping, restauranger och nattliv. Du hittar även konserter, salsaklubbar och pubar med trubadurer. För den som gillar design och inredning kan man ta sig till de små sidogatorna intill gågatan Triana, som har allt från trendiga designbutiker till nischade klädbutiker.

Ibland kan staden uppfattas som något svårnavigerad på grund av avsaknaden av en riktig stadsplanering, men samtidigt är detta en del av stadens charm. Det ska vara lite klurigt att strosa runt i Las Palmas, det är då man upptäcker mysiga små torg och andra skatter. Veguetaområdet är med sina smala gränder och charmerande hus en vacker stadsdel värd att besöka. Här bodde bland annat Christofer Columbus inför sina resor mot okända platser. Huset han bodde i är idag ett museum kallat Casa de Colón. I samma område återfinns dessutom Moderna museet och katedralen Santa Ana.

Tapas, tapas och åter tapas. Det är svårt att tröttna på äkta spansk tapas, passa på att prova olika restauranger för att jämföra smaker då olika kök ofta sätter sin egen ”twist” på rätterna.

Las Palmas är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av charterturister, god mat, sol och bad och öar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Las Palmas månad per månad.

Hotell i Las Palmas

För hotell i Las Palmas kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Las Palmas

18°C
Måttlig vind, 6 m/s från sydostSök flygbiljetter till Las Palmas

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!