Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Spanien

Flyg till Spanien

Spanien är det land som har flest övernattningar av svenskar varje år. Inte så konstigt, då landet har destinationer som lockar de flesta. Charter till Solkusten, Mallorca och Kanarieöarna dominerar, samtidigt som Barcelona är ett mycket populärt storstadsresmål.

Flyg till Spanien

Spanien ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Tidzonen är densamma som Sverige. Landet har varit medlem i EU sedan 1986. Spanien gränsar till Andorra, Frankrike och Portugal. Valuta: Euro (EUR).

Spanien är indelat i 17 regioner: Andalusien, Aragonien, Asturien, Balearerna, Baskien, Kanarieöarna, Kantabrien, Katalonien, Kastilien-La Mancha, Kastilien och Leon, Extremadura, Galicien, La Rioja, Madrid, Murcia, Navarra och Valencia. Huvudstad: Madrid.

Spanien på olika språk: Spain (engelska), Espagne (franska), Spanien (tyska), España (spanska), Spagna (italienska).

Destinationer i Spanien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Spanien som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Bilbao

17°C
Måttlig vind, 4 m/s från sydSök flygbiljetter till Spanien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!