Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Portugal » Faro (Algarve)

Flyg till Faro (Algarve), Portugal

Faro är en av Portugals största städer och en del av det berömda Algarvedistriktet. Algarve och området som omger orten är det mest populära området för turister. Hit kommer många skandinaver eftersom området har ett så gott rykte som semesterort.

Foto: F Mira (CC BY-SA 2.0)

Faro-tips

I absolut närhet till staden finns det berömda naturreservatet som är platsen för Ria Formosalagunen. Naturreservatet är världsberömt och sträcker sig över en yta på 170 kvadratkilometer. Reservatet är känt för den stora mängden fågelarter som kan beskådas här under större delen av året.

Lagunen har också en lång historia som hälsokälla. Redan i förhistoriska tidsåldrar sågs denna plats som en källa till skönhet och avkoppling. Än idag är det en fantastik ort med fina spaupplevelser och behandlingar som ger besökarna den allra bästa avkoppling och njutning. Är det en genuin spaupplevelse man har i åtanke är det här alltså den ultimata platsen.

Om en spaupplevelse inte är det man är ute efter finns det även en rad naturupplevelser som är över förväntan. Om inte annat så har Faro många vackra sandstränder som man kan besöka. En del hävdar faktiskt att Faro ligger längs en av de vackraste kuststräckorna i hela världen. Här inramas de långa böljande stränderna av massiva klippformationer och tillsammans skapar de en imponerande effekt för betraktaren.

Faro kan även erbjuda riktigt bra shopping för den som önskar. I staden finns en lång shoppinggata och en bit utanför staden ett shoppingcenter med ett stort utbud från kända märken och designers.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Faro (Algarve) månad per månad.

Hotell i Faro (Algarve)

För hotell i Faro (Algarve) kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Faro (Algarve)

15°C
Frisk vind, 8 m/s från sydostSök flygbiljetter till Faro (Algarve)

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!