Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Portugal

Flyg till Portugal

Portugal förknippas mest med solresor till Algarve och kanske Madeira, vilket absolut inte är fel, men vi vill ändå slå ett slag för landets två största städer som båda har överraskat oss positivt: Lissabon och Porto. Innan vi besökte Portugal första gången kändes det som vi underskattade landet som resmål.. så ett tips: nästa gång du funderar på att åka till Spanien, överväg Portugal istället!

Flyg till Portugal

Tidzonen är densamma som Sverige. Landet har varit medlem i EU sedan 1986. Spanien gränsar till Spanien. Valuta: Euro (EUR).

Portugal är indelat i 6 regioner: Alentejo, Algarve, Lissabon, Mellersta Portugal, Minho-Lima och Norra Portugal. Dessutom finns två autonoma regioner: Azorerna och Madeira. Huvudstad: Lissabon.

Portugal på olika språk: Portugal (engelska), Portugal (franska), Portugal (tyska), Portugal (spanska), Portogallo (italienska), Portugal (portugisiska).

Destinationer i Portugal

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Portugal som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Porto

18°C
Måttlig vind, 5 m/s från sydostSök flygbiljetter till Portugal

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!