Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Norge

Flyg till Norge

Det känns lite väl förutsägbart att inleda med hur dyrt det är i Norge, så det hoppar vi över. Oslo är förstås ett givet resmål, men vi vill gärna slå ett slag för landets andra och tredje största städer: Bergen och Trondheim. Mycket trevliga städer med fantastisk natur runt omkring! Vi ska förresten se till att ha åkt Hurtigrutten innan vi dör..

Flyg till Norge

Tidzonen är densamma som i Sverige. Landet är inte med i EU. Norge gränsar till Finland, Ryssland och Sverige. Valuta: Norska kronor (NOK).

Norge är indelat i tre regioner (fylke): Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedmark, Hordland, Møre og Romsdal, Nordland, Nord-Trøndelag, Oppland, Oslo, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag, Telemark, Troms, Vest-Agder, Vestfold och Østfold. Öar som Jan Mayen och Svalbard hör också till Norge. Huvudstad: Oslo.

Norge på olika språk: Norway (engelska), Norvège (franska), Norwegen (tyska), Noruega (spanska), Norvegia (italienska), Norge (norska).

Destinationer i Norge

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Norge som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Trondheim

1°C
Svag vind, 2 m/s från nordostSök flygbiljetter till Norge

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!