Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Nederländerna » Rotterdam

Flyg till Rotterdam, Nederländerna

Denna fina hamnstad har enormt mycket att erbjuda, du kan gå på museum, åka på båttur, shoppa, besöka trädgårdar och även nattlivet är rikt. Här blir du inte uttråkad i första taget oavsett ålder, för här finns något för alla och bara staden arkitektur är enormt vacker att se.

Foto: Alias 0591 (CC BY 2.0)

Rotterdam-tips

Konst och design är stort i Rotterdam och detta hittar du lite överallt, men ett besök på Kunsthal Rotterdam är inspirerande. I och med sitt marina intresse finns Mariniersmuseum i staden. Där kan du finna mycket intressant historisk information, som till exempel de berömda sjösoldaterna de har från 1655 till modern tid.

Har du turen att komma till Rotterdam under World Port Days så ska du definitivt besöka detta event. Här har arrangörerna lagt ned mycket tid och tanke på att kombinera ihop sjötema med historia, mat och nöje.

Formel 1 kan du se direkt på plats i Rotterdam genom bara gå ner på gatan där de åker genom staden i VKV City Racing Rotterdam-loppet. Fartmonstren imponerar även den mest kräsne och att få se detta live är någonting alldeles extra.

Shopping kan du självklart ägna tid åt även här, och ska du åka mellan juli och slutet på augusti måste du besöka Swan Market. Här handlar du allt möjligt och äter gott.

Rotterdams Internationella filmfestival är en av de största i världen, och detta är riktigt roligt för oss som gillar film naturligtvis. Glöm inte autografblocket ifall du stöter på en av favoritskådespelarna.

Rotterdam är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av ovanliga resmål, shopping och stora hamnar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Rotterdam månad per månad.

Hotell i Rotterdam

För hotell i Rotterdam kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Rotterdam

9°C
Måttlig vind, 4 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Rotterdam

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!