Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Nederländerna

Flyg till Nederländerna

Nederländerna är kanske mest känt för landets liberala inställning i frågor som narkotika och prostitution, men vi hoppas att ni som läser detta åker dit av andra anledningar.. som vackra Amsterdam till exempel, huvudstaden som är full med härliga kanaler.

Flyg till Nederländerna

Tidzonen är densamma som i Sverige. Landet var med och grundade EU. Nederländerna gränsar till Belgien och Tyskland. Valuta: Euro (EUR).

Nederländerna är indelat i 12 regioner: Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Nordbrabant, Nordholland, Oerijssel, Sydholland, Utrecht och Zeeland. Huvudstad: Amsterdam.

Nederländerna på olika språk: Netherlands (engelska), Pays-Bas (franska), Niederlande (tyska), Países Bajos (spanska), Paesi Bassi (italienska), Nederland (nederländska).

Destinationer i Nederländerna

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Nederländerna som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Rotterdam

9°C
Måttlig vind, 4 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Nederländerna

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!