Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Montenegro » Podgorica

Flyg till Podgorica, Montenegro

Podgorica är Montenegros huvudstad med ett alldeles perfekt läge för vinterturism i norr, likväl som sol och bad längs den adriatiska kusten i landets södra del.

Foto: Michael Panse (CC BY-ND 2.0)

Podgorica-tips

Besök gärna den gamla turkiska staden med dess spännande historia och ta dig till den imponerande kyrkan St. George. Ett praktiskt tips är att hyra en bil under resan för att kunna se mer av de vackra omgivningarna utanför Podgorica. Vintertid kan du bege dig till någon av de närliggande bergens skidanläggningar och sommartid kan du njuta av de fina stränderna bara en kortare bit utanför staden.

I Podgorica fins ett pulserande uteliv med en stor mängd barer och klubbar som fyller staden med musik och skratt. Så kallade open-air klubbar har den senaste tiden blivit väldigt populära, både av turister och lokala invånare. Det är en slags utomhusklubbar där man dansar och umgås med bara den härliga nattluften och stjärnhimlen som tak.

Podgorica är perfekt för den som vill ut och aktivera sig i naturen under besöket, här finns ett enormt nätverk av vackra cykel- och vandringsleder med bra skyltning.

I Podgorica bör man definitivt njuta av alla fantastiska fiskrätter. Rökt skinka och ostar av olika slag hör även till lokala favoriter på menyerna. Till maten dricks som oftast röda och vita viner, lokalproducerade från stadens omgivning. Loza och Rajika är namn på olika sorter av den lokala brandyn som är ett måste att prova när man befinner sig i Podgorica.

Podgorica är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av huvudstäder, kultur och historia, ovanliga resmål och Östeuropa.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Podgorica månad per månad.

Hotell i Podgorica

För hotell i Podgorica kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Podgorica

16°C
Svag vind, 1 m/s från nordSök flygbiljetter till Podgorica

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!