Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Malta » Valletta

Flyg till Valletta, Malta

Maltas huvudstad är en av de minsta huvudstäderna i Europa – här bor bara ca 6000 invånare. Staden grundades i mitten av 1500-talet och bebyggelsen är till största delen gammal, med smala gator och trånga gränder. Även om Valletta är Maltas kommersiella och administrativa centrum är det i praktiken få turister som faktiskt bor här då stadens hotell både är få och små.

Foto: Andrea Santoni (CC BY-ND 2.0)

Valletta är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av huvudstäder, sol och bad och öar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Valletta månad per månad.

Hotell i Valletta

För hotell i Valletta kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Flygplatsen

Flygplatsen, Malta International Airport, ligger centralt på Malta och cirka 5 km sydväst om Valletta. Det går flygbussar regelbundet mellan flygplatsen och Valletta (och flera andra orter på ön) men trots de korta avstånden tar resan relativt lång tid på grund av krokiga vägar och många stopp. Snabbare och smidigare är att anlita shuttlebussarna som går direkt till utvalda hotell, eller att ta taxi.

Fler destinationer

Dagens väder i Valletta

15°C
Svag vind, 2 m/s från nordSök flygbiljetter till Valletta

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!