Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Malta » Sliema

Flyg till Sliema, Malta

Sliema är tillsammans med Saint Julians bland de mest besökta delarna av Malta. Många svenskar som flyttar till Malta väljer att bosätta sig här också. I Sliema finns många restauranger och ett myllrande folkliv. Utmed vattnet finns en populär strandpromenad som sträcker sig runt hela Sliema och vidare mot Saint Julians.

Foto: JenniKate Wallace (CC BY-ND 2.0)

Sliema är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av sol och bad och öar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Sliema månad per månad.

Hotell i Sliema

För hotell i Sliema kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Flygplatsen

Flygplatsen, Malta International Airport, ligger centralt på Malta och cirka 5 km sydväst om Sliema. Det går flygbussar regelbundet mellan flygplatsen och Sliema (och flera andra orter på ön) men trots de korta avstånden tar resan relativt lång tid på grund av krokiga vägar och många stopp. Snabbare och smidigare är att anlita shuttlebussarna som går direkt till utvalda hotell, eller att ta taxi.

Fler destinationer

Dagens väder i Sliema

15°C
Svag vind, 2 m/s från nord



Sök flygbiljetter till Sliema

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!