Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Malta » Gozo

Flyg till Gozo, Malta

Gozo ligger strax nordväst om Maltas största ö (som heter just Malta). Mindre än en tiondel av Maltas invånare bor på ön, som erbjuder dramatiska landskap och många vackra stränder. Söker man en avkopplande semester kan det inte bli mer rätt än Gozo.

Foto: Kristine Riskær (CC BY-ND 2.0)

Gozo är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av sol och bad och öar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Gozo månad per månad.

Hotell i Gozo

För hotell i Gozo kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Flygplatsen

Det finns ingen flygplats på Gozo, så för att ta sig hit får man flyga till Malta International Airport som ligger centralt på Malta, cirka 5 km sydväst om huvudstaden Valletta. Smidigast är sen att ta sig därifrån med shuttlebuss direkt till färjeterminalen varifrån båtar går mot Gozo (båtturen tar ca 30 minuter).

Fler destinationer

Dagens väder i Gozo

14°C
Svag vind, 2 m/s från nordSök flygbiljetter till Gozo

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!