Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Malta

Flyg till Malta

Malta är ett av de minsta länderna i Europa, med en yta motsvarande mindre än en fjärdedel av Öland. Malta känns lite som en blandning av Grekland, Italien och Spanien – med den stora, och bekväma, skillnaden att alla pratar engelska. En av våra favoritdestinationer i Medelhavet!

Flyg till Malta

Tidzonen är densamma som i Sverige. Landet har varit medlem i EU sedan 2004. Grännländer saknas av naturliga skäl. Valuta: Euro (EUR).

Malta är indelat i tre regioner: Gozo (som är en egen ö), Malta Majjistral och Malta Xlokk. Huvudstad: Valletta.

Malta på olika språk: Malta (engelska), Malte (franska), Malta (tyska), Malta (spanska), Malta (italienska), Malta (maltesiska).

Destinationer i Malta

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Malta som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Gozo

14°C
Svag vind, 2 m/s från nordSök flygbiljetter till Malta

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!