Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Litauen

Flyg till Litauen

Litauen ligger lite i skuggan av sina större baltiska grannar, Estland och Lettland, när det gäller turism. De som ändå hittar hit hamnar ofta i huvudstaden, den lilla storstaden Vilnius. Gillar du lite ovanligare destinationer kan vi verkligen rekommendera en närmare titt på Litauen.

Flyg till Litauen

Tidzonen är en timme före Sverige (när klockan är 14 här, är den 15 i Litauen). Landet har varit medlem i EU sedan 2004. Litauen gränsar till Lettland, Polen, Ryssland och Vitryssland. Valuta: Euro (EUR).

Litauen är indelat i 10 regioner: Alytus, Kaunas, Klaipėda, Marijampolė, Panevėžys, Šiauliai, Tauragė, Telšiai, Utena och Vilnius. Huvudstad: Vilnius.

Litauen på olika språk: Lithuania (engelska), Lituanie (franska), Litauen (tyska), Lituania (spanska), Lituania (italienska), Lietuva (lettiska).

Destinationer i Litauen

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Litauen som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Vilnius

-2°C
Måttlig vind, 5 m/s från nordvästSök flygbiljetter till Litauen

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!