Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Lettland

Flyg till Lettland

De flesta som reser till Lettland hamnar förmodligen i huvudstaden, Riga. Staden står väl upp mot populärare Tallinn (tvinga oss inte att välja!).

Flyg till Lettland

Tidzonen är en timme före Sverige (när klockan är 14 här, är den 15 i Lettland). Landet har varit medlem i EU sedan 2004. Lettland gränsar till Estland, Litauen och Ryssland. Valuta: Euro (EUR).

Lettland är indelat i fem regioner (fylke): Kurzeme, Latgale, Riga, Vidzeme och Zemgale. Huvudstad: Riga.

Lettland på olika språk: Latvia (engelska), Lettonie (franska), Lettland (tyska), Letonia (spanska), Lettonia (italienska), Latvija (lettiska).

Destinationer i Lettland

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Lettland som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Riga

-3°C
Måttlig vind, 4 m/s från nordSök flygbiljetter till Lettland

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!