Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Kroatien

Flyg till Kroatien

Kroatien har blommat ut som resmål under de 2000-talet. Det är främst landets långa kuststräcka som lockar, med varma bad i Adriatiska havet, städer med mångtusenårig historia, och italienskinspirerad mat. Vädret är ofta bra, och prisnivån är relativt låg.

Flyg till Kroatien

Tidzonen är densamma som Sverige. Landet har varit medlem i EU sedan 2013. Kroatien gränsar till Montenegro, Serbien, Slovenien och Ungern. Valuta: Kuna (HRK).

Kroatien är indelat i 5 regioner: Centrala Kroatien, Dubrovnik, Dalmatien, Istrien och Slavonien. Huvudstad: Zagreb.

Kroatien på olika språk: Croatia (engelska), Croatie (franska), Kroatien (tyska), Croacia (spanska), Croazia (italienska), Hrvatska (kroatiska).

Destinationer i Kroatien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Kroatien som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Pula

12°C
Svag vind, 3 m/s från nordvästSök flygbiljetter till Kroatien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!