Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Italien

Flyg till Italien

Italien är ett av våra absoluta favoritländer att besöka. Vi gillar klimatet (det kan dock bli lite väl varmt i södra Italien under sommarhalvåret..), kulturen, maten och självklart glassen. För sol och bad finns kanske andra länder att föredra, men Rom, Milano, Florens, Bologna är alla städer som vi verkligen trivs i.

Flyg till Italien

Tidzonen är densamma som Sverige. Landet var med och grundade EU. Italien gränsar till Frankrike, Monaco, San Marino, Schweiz, Slovenien, Vatikanstaten och Österrike. Valuta: Euro (EUR).

Italien är indelat i 20 regioner: Abruzzo, Aostadalen, Apulien, Basilicata, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Kalabrien, Kampanien, Lazio, Ligurien, Lombardiet, Marche, Molise, Piemonte, Sardinien, Sicilien, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbrien och Veneto. Huvudstad: Rom.

Italien på olika språk: Italy (engelska), Italie (franska), Italien (tyska), Italia (spanska), Italia (italienska).

Destinationer i Italien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Italien som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Alghero

14°C
Svag vind, 2 m/s från nordvästSök flygbiljetter till Italien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!