Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Island

Flyg till Island

Island är ett av våra favoritländer på alla sätt, och ett land som vi gärna återvänder till. Reykjavik (med hög partyfaktor!), varma källor och karg miljö liknar knappast något annat som du har besökt (om du inte besökt.. ja, något liknande ställe, vilket det nu skulle kunna vara).

Flyg till Island

Tidzonen är en timme efter Sverige (när klockan är 14 här, är den 13 i Island). Landet är inte med i EU. Grännländer saknas av naturliga skäl. Valuta: Isländska kronor (ISK).

Island är indelat i tre regioner: Höfuðborgarsvæði (Huvudstadsregion), Suðurnes (Södra halvön), Vesturland (Västlandet), Vestfirðir (Västfjordarna), Norðurland vestra (Nordväst), Norðurland eystra (Nordöst), Austurland (Öst) och Suðurland (Syd). Huvudstad: Reykjavik.

Island på olika språk: Iceland (engelska), Islande (franska), Island (tyska), Islandia (spanska), Islanda (italienska), Ísland (isländska).

Destinationer i Island

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Island som vi gillar extra mycket.

Dagens väder i Reykjavik

7°C
Frisk vind, 8 m/s från sydostSök flygbiljetter till Island

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!