Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Irland

Flyg till Irland

En regning ö vi gärna återvänder till är Irland. Trevliga människor, vacker natur (och det regnar inte hela tiden!) och goda drycker. Dublin är en stad som faller oss i smaken, men missa inte att se mer av ön! Ett tips för partysugna resenärer är att besöka Irland på St Patricks Day eller Halloween!

Flyg till Irland

Tidzonen är en timme efter Sverige (när klockan är 14 här, är den 13 i Irland). Landet har varit medlem i EU sedan 1973. Irland gränsar till Storbritannien (Nordirland). Valuta: Euro (EUR).

Irland är indelat i fyra provinser och 26 regioner (grevskap). Ulster, i norr: Cavan, Donegal och Monaghan. Connacht, i väster: Galway, Leitrim, Mayo, Roscommon och Sligo. Leinster, i öster: Carlow, Dublin, Kildare, Kilkenny, Laios, Longford, Louth, Meath, Offaly, Westmeath, Wexford och Wicklow. Munster, i söder: Clare, Cork, Kerry, Limerick, Tipperary och Waterford. Huvudstad: Dublin.

Irland på olika språk: Ireland (engelska), Irlande (franska), Irland (tyska), Irlanda (spanska), Irlanda (italienska), Éire (iriska).

Destinationer i Irland

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Irland som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Cork

12°C
Måttlig vind, 6 m/s från sydSök flygbiljetter till Irland

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!