Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Finland

Flyg till Finland

Design, Mumintroll, tusen sjöar och nöjeskryssningar på Östersjön är några saker som dyker upp i huvudet på oss när vi tänker på Finland. Vi kan tycka att Finland ibland kan underskattas som semesterdestination – det är exotiskt på en lagom nivå men ändå så nära. Hoppa av båten och kliv iland!

Flyg till Finland

Tidzonen är en timme före Sverige (när klockan är 14 här, är den 15 i Finland). Landet har varit medlem i EU sedan 1991. Finland gränsar till Norge, Ryssland och Sverige. Valuta: Euro (EUR).

Finland är indelat i 19 regioner: Birkaland, Egentliga Finland, Egentliga Tavastland, Kajanland, Kymmenedalen, Lappland, Mellersta Finland, Mellersta Österbotten, Norra Karelen, Norra Savolax, Norra Österbotten, Nyland, Päijänne Tavastland, Satakunda, Södra Karelen, Södra Savolax, Södra Österbotten, Åland och Österbotten. Huvudstad: Helsingfors.

Finland på olika språk: Finland (engelska), Finlande (franska), Finnland (tyska), Finlandia (spanska), Finlandia (italienska), Suomi (finska).

Destinationer i Finland

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Finland som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Mariehamn

-4°C
Måttlig vind, 4 m/s från nordostSök flygbiljetter till Finland

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!