Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Cypern » Limassol

Flyg till Limassol, Cypern

Limassol är Cyperns näst största stad (med knappt 200000 invånare). Staden, som ligger vid Cyperns södra kust har en stor hamn, men det är också en stad som många turister åker till. Vill man kombinera sin sol- och badsemester med större stad är Limassol ett utmärkt val.

Foto: Sergey Galyonkin (CC BY-SA 2.0)

Limassol är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av charterturister, sol och bad och öar.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Limassol månad per månad.

Hotell i Limassol

För hotell i Limassol kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Limassol

15°C
Svag vind, 2 m/s från sydostSök flygbiljetter till Limassol

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!