Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Cypern

Flyg till Cypern

Cypern förknippar vi egentligen bara med charterresor. Här finns det mycket hotell, stränder och party, men tyvärr lite mindre av allt annat (okej, nu generaliserade vi kanske lite väl mycket.. men åker man hit så är det i 99% av fallen för att sola och bada).

Flyg till Cypern

Tidzonen är en timme före Sverige (när klockan är 14 här, är den 15 i Cypern). Landet har varit medlem i EU sedan 2004. Grännländer saknas av naturliga skäl. Valuta: Euro (EUR).

Cypern är indelat i 6 regioner: Famagusta, Kyrenia, Larnaca, Limassol, Nicosia och Paphos. Huvudstad: Nicosia.

Cypern på olika språk: Cyprus (engelska), Chypre (franska), Zypern (tyska), Chipre (spanska), Cipro (italienska), Kýpros (grekiska), Kıbrıs (turkiska).

Destinationer i Cypern

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Cypern som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Larnaca

15°C
Svag vind, 3 m/s från sydostSök flygbiljetter till Cypern

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!