Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Bulgarien » Burgas

Flyg till Burgas, Bulgarien

Burgas är en populär turistort, känd för sina stränder, vid Bulgariens Svartahavs-kust. Staden hade sin topp, åtminstonde för svenska resenärer, för ett 10-tal år sedan då många åkte till områden som Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite och Nessebar.

Foto: Seyfi Mutlutürk (CC BY-SA 2.0)

Burgas är ett lämpligt resmål för dig som är intresserad av charterturister och sol och bad.

Temperatur och nederbörd

I diagrammet visas dygnsmedeltemperatur (gul) och genomsnittligt antal dagar med nederbörd (blå) i Burgas månad per månad.

Hotell i Burgas

För hotell i Burgas kan vi rekommendera Hotels.com, en av världens största hotellsajter med över 140000 hotell. Samla 10 nätter och få 1 bonusnatt (gäller på utvalda hotell). Prisgaranti!

Fler destinationer

Dagens väder i Burgas

9°C
Svag vind, 2 m/s från ostSök flygbiljetter till Burgas

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!