Foto: ivan marianelli (CC BY-ND 2.0)
Hitta de billigaste flygbiljetterna hos alla stora flygbolag och resebyråer på bara några sekunder, i en enda sökning! Priser från SAS, Norwegian, Ryanair...

Boardingpass.se » Belgien

Flyg till Belgien

Belgien är ett delat land – i norr det nederlänskspråkiga Flandern och i söder det franskspråkiga Vallonien. Viss osämja finns, och det har till och med talats om en delning av landet, men som turist märker du ingenting av detta.
Passa istället på att njut av pommes frites (med majonäs!) och fantastiskt goda våfflor.

Flyg till Belgien

Tidzonen är densamma som i Sverige. Landet var med och grundade EU. Belgien gränsar till Frankrike, Luxemburg, Nederländerna och Tyskland. Valuta: Euro (EUR).

Belgien är indelat i tre regioner: Bryssel, Flandern (med fem provinser: Antwerpen, Flamländska Brabant, Limburg, Västflandern och Östflandern) och Vallonien (med fem provinser: Hainut, Liège, Luxemburg, Namur och Vallonska Brabant). Huvudstad: Bryssel.

Belgien på olika språk: Belgium (engelska), Belgique (franska), Belgien (tyska), Bélgica (spanska), Belgio (italienska), Beldjike (vallonska).

Destinationer i Belgien

Läs gärna våra tips om populära resmål, små pärlor, och andra destinationer i Belgien som vi gillar extra mycket.

Länktips

Dagens väder i Brügge

11°C
Måttlig vind, 5 m/s från sydvästSök flygbiljetter till Belgien

Här hittar du avgångar och de lägsta priserna hos alla ledande flygbolag och resebyråer i en enda sökning. När sökningen är klar går det att filtrera på till exempel avgångstid och direktflyg/antal stopp.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!